FASULYE
KAVURMASI
MALZEMELER;
½ KG
TAZE FASULYE
2
ADET KURU SOĞAN
½
ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞ
2
ADET YUMURTA
TUZ
KARABİBER
YAPILIŞI;
FASULYEYİ
AYIKLAYIP DOĞRAYIN, KAYNAYAN SUDA YUMUŞAYINCAYA KADAR HAŞLAYIN. DAHA SONRA
SÜZÜN, SOGANLARI İNCE YEMEKLİK DOĞRAYIN VE ZEYTİNYAĞINDA KAVURUN, SOĞANLAR
PEMBELEŞİNCE FASULYELERİ, TUZU,KARABİBERİ EKLEYİN VE BİR SÜRE KAVURUN. SONRA
İKİYUMURTAYI İÇİNE KIRIN KARIŞTIRIN VE ALTINI KAPATIN.
AFİYET
OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder