13 Temmuz 2017 Perşembe

FASULYE KAVURMASI






FASULYE KAVURMASI


MALZEMELER;
½ KG TAZE FASULYE
2 ADET KURU SOĞAN
½ ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞ
2 ADET YUMURTA
TUZ
KARABİBER
YAPILIŞI;
FASULYEYİ AYIKLAYIP DOĞRAYIN, KAYNAYAN SUDA YUMUŞAYINCAYA KADAR HAŞLAYIN. DAHA SONRA SÜZÜN, SOGANLARI İNCE YEMEKLİK DOĞRAYIN VE ZEYTİNYAĞINDA KAVURUN, SOĞANLAR PEMBELEŞİNCE FASULYELERİ, TUZU,KARABİBERİ EKLEYİN VE BİR SÜRE KAVURUN. SONRA İKİYUMURTAYI İÇİNE KIRIN KARIŞTIRIN VE ALTINI KAPATIN.

AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder